En aquesta tercera entrada del meu bloc us explicaré què és symbaloo, què és un PLE (Personal Learning Environment) i us deixaré l’enllaç a dos webmix que he creat: Un webmix personal i un webmix de recursos per  Educació Infantil i Primària. 

En primer lloc us explicaré que es un PLE (Personal Learning Environment). Segons la wikipedia els Entorns Personals d’Aprenentatge són un conjunt d’elements (recursos, activitats, fonts d’informació.) utilitzats per a la gestió de l’aprenentatge personal. 

Per crear el meu primer PLE, he utilitzat Symbaloo, Symbaloo és una aplicació o plataforma que permet a l’usuari organitzar els seus enllaços web en una mateixa pàgina. L’usuari podrà accedir a totes les pàgines del seu webmix des de qualsevol dispositiu amb internet. Per tant, aquesta plataforma t’ajuda a organitzar tots els teus contiguts en una mateixa pàgina. 

Al meu webmix he posat les pàgines web que utilitzo diàriament, dividides en:

Pàgines que utilitzo per oci: LaVanguardia, DiarioOnline, El Mundo, El pais, Flooxer, Whatsapp, Linkedin, El periódico, Marca, CatalunyaDiari, Facebook, Instagram, Twitter, DropBox, Gmail, Hotmail, Youtube, Google, Picasa, Tuenti, Google i Diari Ara. 

I per altra banda, pàgines que utilitzo per la universitat: Campus Virtual de la UB, Hootsuite, Real Academia Española,  WordPress,  Wikipedia, Prezi,  Google Drive,  Diigo, Softcatalà, Traductor Google, PDF converter, Enciclopedia Catalana, Duolingo,  Dialnet, CRAI UB, Generalitat de Catalunya, Scoopit, OneDrive, WeTransfer, Jurn, WordReference i Google Documentos.

Aquí adjunto el meu webmix creat amb la plataforma Symbaloo:

https://www.symbaloo.com/mix/home4911

dd
El meu Personal Learning Environment

Symbaloo, també pot ser útil a l’escola. Amb Symbaloo podem crear un webmix amb els recursos que utilitzaran els nostres alumnes. 

Aquí adjunto el webmix de recursos per Educació Infantil:

https://www.symbaloo.com/mix/webmixdeducacio1

aaaaadd

 

 

Anuncios